Zwangerschap

Een omgeving waarin de aanstaande moeder nog meer gaat stralen

Voelt u ook een steekje van jaloezie als u die wondermooie foto’s ziet passeren op het internet of sociale media van andere hoogzwangere vrouwen met een leuke outfit, haar en make-up en een achtergrond die haar verschijning helemaal complementeert?

Als u ook zo in de spotlights wil staan, samen met het kleine mensje waar u nu al van houdt maar nog niet heeft ontmoet, hoeft u niet verder te zoeken.

Domein Doolhof zorgt niet alleen voor een natuurlijk decor dat in elk seizoen een andere charme biedt, maar ook voor een fotograaf, kapper en visagist indien gewenst. U kunt dit eenvoudig aanduiden bij uw aanvraag. Wij bezorgen u dan alle nodige informatie per e-mail.

En waarom niet opteren voor een gender reveal, een feestje om het geslacht van de baby te onthullen in het bijzijn van naasten en geliefden? Een fotoshoot kan gecombineerd worden met een receptie. Bezorg ons jullie idee en thema, dan bespreken we het samen verder in detail.

Deze formule heeft standaard een minimum duurtijd van twee uur waarbij u ontvangen wordt met een glaasje champagne of een alcoholvrij aperitief. De fotograaf van dienst mag een half uurtje vroeger komen om voor te bereiden en de verschillende plaatsen te verkennen. In overleg mag dit ook op een andere dag.

Tarief: 400 euro

Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier.

Omdat wij het leven op ons domein zoveel mogelijk willen respecteren en bewaren voor de volgende generaties, blijft het aantal aanvaarde reservaties beperkt. Wacht dus niet te lang om uw aanvraag in te dienen!