Huwelijk

Elk seizoen de meest romantische huwelijksfoto’s

De dag dat jullie het ja-woord geven en officieel beginnen aan een leven samen, is een moment dat correct moet vereeuwigd worden. Want als u deze foto’s opnieuw bekijkt, wilt u vervoerd worden, wilt u terugreizen naar die bijzondere dag.

Domein Doolhof biedt u een kader volgens de magie van elk seizoen, van bloesems tot herfstkleuren. Leg deze sfeer en emoties vast om daarna nog een levenlang te koesteren.

Maar ook vóór de grote dag, tijdens het vrijgezellenfeestje bijvoorbeeld, kunnen de toekomstige bruid of bruidegom terecht op onze site voor een specifieke fotoshoot met de bruidsmeisjes, bruidsjonkers of bruidskinderen.

Deze formule heeft standaard een minimum duurtijd van twee uur waarbij u ontvangen wordt met een glaasje champagne of een alcoholvrij aperitief. De fotograaf van dienst mag een half uurtje vroeger komen om voor te bereiden en de verschillende plaatsen te verkennen. In overleg mag dit ook op een andere dag.

Tarief: 400 euro

Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier.

Domein Doolhof hecht veel belang aan het leven op de site en wil dit zo goed mogelijk bewaren voor de volgende generaties. Het aantal aanvaarde reservaties blijft dus beperkt. Dien daarom tijdig uw aanvraag in!