Communie- of lentefeest

Een oprechte glimlach op communie- of lentefeestfoto’s

Want daar doet u het toch voor? Om uw oogappel met een brede glimlach te kunnen vastleggen op een sleutelmoment in zijn of haar jonge leventje.

Met een van onze paarden of pony’s erbij is de kans op succes gegarandeerd. Domein Doolhof heeft elf paarden en twee shetlanderpony’s die allemaal een erg rustig karakter hebben en de kinderen geen angst inboezemen. Een fotoshoot met een paard is mogelijk aan de hand, maar ook in het zadel.

Aan het mooi gerestaureerde landhuis of in de stallen, in het omringende park of op de binnen- en buitenpiste. Onze fotolocatie biedt talrijke opties voor de meest originele foto’s, ongeacht de weersomstandigheden. De lente is bovendien een magisch seizoen op onze site waarbij de bloesems van de perenplantage en de appel- en kersenbomen elk oog betoveren.

Deze formule heeft standaard een minimum duurtijd van twee uur waarbij u ontvangen wordt met een glaasje champagne of een alcoholvrij aperitief. De fotograaf van dienst mag een half uurtje vroeger komen om voor te bereiden en de verschillende plaatsen te verkennen. In overleg mag dit ook op een andere dag.

Tarief: 400 euro

Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier.

Domein Doolhof hecht veel belang aan het leven op de site en wil dit zo goed mogelijk bewaren voor de volgende generaties. Het aantal aanvaarde reservaties blijft dus beperkt. Dien daarom tijdig uw aanvraag in!