Jubileum of andere memorabele momenten

Mijlpalen van het leven mogen wat extra aandacht krijgen

Nadert een jubileum voor u en uw partner? Dan willen wij u nu al van harte feliciteren! Laat dit moment niet zonder meer passeren, leg het vast zodat u en uw entourage hier van kunnen blijven genieten tot aan het volgende jubileum.

Als fotolocatie beschikt Domein Doolhof over verschillende plekjes waar de juiste intieme sfeer gecreëerd kan worden: een historisch en geklasseerd landhuis met o.a. een wijnkelder, een Engelse rozentuin, een uitgestrekt omliggend park en een perenplantage.

Bovendien is er parking op het domein en kan een golfkar voorzien worden om zich te verplaatsen op de site voor wie minder mobiel is.

Mijlpalen mogen ook echter zelf bepaald worden. Dus als u een persoonlijke fotoshoot wenst te organiseren voor om het even welke reden of gelegenheid, dan bent u ook van harte welkom op ons domein.

Deze formule heeft standaard een minimum duurtijd van twee uur waarbij u ontvangen wordt met een glaasje champagne of een alcoholvrij aperitief. De fotograaf van dienst mag een half uurtje vroeger komen om voor te bereiden en de verschillende plaatsen te verkennen. In overleg mag dit ook op een andere dag.

Tarief: 400 euro

Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier.

Domein Doolhof hecht veel belang aan het leven op de site en wil dit zo goed mogelijk bewaren voor de volgende generaties. Het aantal aanvaarde reservaties blijft dus beperkt. Dien daarom tijdig uw aanvraag in!