Werkwijze

Het afgelopen decennium werd er tijd noch moeite gespaard om het leven en de natuur op het domein te herstellen. We hechten er daarom enorm veel belang aan dat dit voldoende beschermd wordt zodat het bewaard blijft voor de toekomst.

Maar toch willen we al deze natuurlijke schoonheid ook kunnen delen. Daarom bestaat de mogelijkheid om hier exclusieve fotoshoots of recepties te organiseren. We willen de site echter niet overrompelen, daarom werken we met vaste tijdsblokken en tarieven. Zo kunnen de reservaties per dag gegroepeerd worden en kan het domein daarna weer even op adem komen.

Omdat er soms wel wat materiaal bij komt kijken, stellen wij altijd een golfkar met laadbak ter beschikking. Ook oudere mensen of mensen met een beperkte mobiliteit kunnen hier gebruik van maken om zich vlot op het domein te verplaatsen.

Concreet werkt het zo:

  • Stem de datum en het uur af met uw fotograaf naar keuze
    Indien gewenst, kunnen wij een fotograaf of videograaf voor u regelen. U dient dit dan aan te duiden in uw aanvraag.
  • U vult het aanvraagformulier op onze website in
  • Kies de gewenste formule en datum
    Wilt u meerdere formules combineren, supplementen toevoegen of heeft u specifieke wensen? Alles is bespreekbaar! Laat het ons weten via uw aanvraag.
  • Binnen de 24 uur ontvangt u van ons een bevestiging of de aangevraagde datum en/of tijdsblok nog beschikbaar is
  • Deze aangevraagde datum en tijd worden dan 24 uur in optie voor u gereserveerd
  • Na ontvangst van uw betaling ontvangt u van ons de definitieve bevestiging en het factuur. De reservatie voor uw fotoshoot, filmopname en/of receptie is nu afgerond