Zakelijke events

Gun uw medewerkers een gezamenlijk rustmoment

De boog kan niet altijd gespannen staan. Daar is elke bedrijfsleider of manager mee bekend. Maar het is ook geweten dat de natuur het creatieve denkvermogen kan stimuleren. Dus koppel het nuttige aan het aangename door een event voor uw medewerkers te organiseren op de site van Domein Doolhof.

Op ons domein van zeven hectare is voldoende ruimte voor een groot aantal deelnemers. In elk seizoen is het genieten van de rust en sereniteit die ons uitgestrekt park, Engelse rozentuin en perenplantage bieden. Er is ook de mogelijkheid om een receptie te laten plaatsvinden of een moment met onze paarden te organiseren.

Ook voor een meeting met zakenpartners is onze site uitermate geschikt. Naast de omringende natuur die met veel respect en zorg wordt onderhouden, is het historische landhuis met o.a. haar wijnkelder een stukje onroerend erfgoed dat een bezoekje meer dan waard is.

Het domein is gelegen op 30 km van Hasselt en is vlot bereikbaar (op 10 minuten van de E40 richting Brussel). Er kan ook op het terrein geparkeerd worden.

Duurtijd: in overleg en naargelang beschikbaarheid
Tarief: op aanvraag

Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier.

Domein Doolhof hecht veel belang aan het leven op de site en wil dit zo goed mogelijk bewaren voor de volgende generaties. Het aantal aanvaarde reservaties blijft dus beperkt. Dien daarom tijdig uw aanvraag in!